0 (800) 305-325

Бесплатно с мобильного и городского

Пн-Пт с 10:00 до 19:00

Сб-Вс с 10:00 до 16:00

[email protected]

Киев - Адреса магазинов

мы рядом, ждем Вас, приглашаем в магазин

Киев

График: Магазини працюють!!!

ст.м. Дорогожичи! - ул. Телиги 3

ст.м. Житомирская - пр. Победы 121Д

ж.м. Троещина - ул. Градинская 5

ст.м. Позняки - пр-т. Григоренко 22/20

ст.м. Теремки - ул. Лятошинского 14

Виноградарь,ЖК Варшавский - Кристеров 20

ст.м. Минская - ул. Тимошенко 21

Бровары

Бровары, ЖК Лесной Квартал, ул. Киевская 243

Ирпень

Ирпень - Садовая 43

Харьков

ст.м. Ботанический Сад - пр-т. Науки 29

Днепр

Левый берег - пр-т Слобожанский 107

Правый берег - Озёрка - ул. Старокозацька 82

Харьков-Винница

Днепр-Хмельницкий

Днепр

Левый берег - пр-т Слобожанский 107

Правый берег - Озёрка - ул. Старокозацька 82

Харьков

ст.м. Ботанический Сад - пр-т. Науки 29

Одесса

(067)483-39-84

Винница

Подолье  - ул. Князей Кориатовичей,194

(067)723-02-99

Хмельницкий

м-рн. Озерная  - ул. Панаса Мирного 16/1

ВЫЗВАТЬ ЗАМЕРЩИКА

Отзывы с фото от покупателей market-dveri.ua

Написать отзыв
Александра
21.09.2022

Магазин около метро житомерская

Достоинства:

В принципе не нашла к чему придраться, разве что мне тоже самое, но с перламутровыми пуговицами)).

Недостатки:

Хотелось бы, что бы все было быстрее)), но…
Маркет-Двері
22.09.2022

Дякуємо за ваш відгук! Нам він дуже важливий!

Тетяна
18.09.2022

Замовлення в інтернет-магазині,
Зручний сайт,
швидко оформили і доставили, якісний монтаж. Рекомендую.

Достоинства:

Швидко, якісно, ціна
Маркет-Двері
20.09.2022

Дякуємо, нам дуже цінний ваш відгук! Особливо дякуємо за фото!

Ирина
17.09.2022

Проспект победы 121Д

Достоинства:

Быстро, своевременно, небольшая предоплата , установили быстро и красиво)

Недостатки:

Нет
Маркет-Двері
20.09.2022

Дякуємо, нам дуже цінний ваш відгук!

Антонов Сергей
16.09.2022

Помогли с выбором и всеми возникшими ньюансами.

Достоинства:

Хорошо разбираются в своем деле

Недостатки:

Нету
Маркет-Двері
20.09.2022

Дякуємо за ваш відгук!

Петро
13.09.2022

менеджер допоміг з підбором типу дверей. Я задоволений

Достоинства:

доставка - саме вчасно. Майстер по монтажу дуже кваліфікований хоч і молодий. Якісна установка

Недостатки:

немає
Маркет-Двері
15.09.2022

Дякуємо за ваш відгук!

Сергій
11.09.2022

Швидко доставили на 10 поверх, навіть за відсутності ліфта

Достоинства:

Двері такі, як на фото
Маркет-Двері
12.09.2022

Дякуємо за ваш відгук!

Наталія
10.09.2022

В магазине менеджер Наталия предложила определённую модель двери, вызвали замерщика, он все померял, передал куда-то замеры, куда-то потому что при установке оказалось что данные двери делаются стандартные а не под заказ. Менеджер указала что демонтаж одной двери 150 грн, а установка 1400, в итоге с меня собрали 300 грн за демонтаж и 2600 за установку. Установили дверь похабно. Устанавливали 2 двери 1.5 дня. Мастер каждые пол часа говорил по телефону или бегал на перекур. Ручки пахабно установил. По размеру двери выбирали проёмы, зачем вызывала замерщика не понятно. Больше точно в эту контору не обращусь.

Достоинства:

Нет

Недостатки:

Несоответствие цен, качество установки
Маркет-Двері
11.09.2022

Дякуємо за ваш відгук! Ми проконтролюємо ситуацію, направимо майстра щоб доробив всі зауваження а ви залишилися задоволені!

Наталія
11.09.2022

Дякую, але недоліки які зробив Ваш майстер вже виправити неможливо. Ручки заново і нормально встановив син. А ситуацію з завищеною ціною за послуги демонтажу і монтажу, навряд чи мені хтось поверне, через некомпетентність менеджера я переплатила вдвічі

Маркет-Двері
12.09.2022

Ви просто поспішили, ми в цілому вирішили б це питання. Щодо цін ми перевірили вони ринкові, просто інше питання що майстер повинен був ціни погодити перш ніж робити, то є така проблема. Ми просто завжди дивуємося що люди приймають роботу у майстра, сплачують її хоча не задоволені. Чому не вирішити це на місці? Чому не показати що оце і оце нам не подобається ми за це платити не будемо, робіть краще. Нажаль люди в очі майстру кажуть що все чудово(( Вибачте, ми правда стараємося...

Андрій
10.09.2022

Бровари ЖК Лісовий квартал

Достоинства:

Придбав двері в броварському філіалі в ЖК Лісовий квартал, компетентні співробітники, починаючи від покупки закінчуючи монтажем дверей 5/5, все супер, двері шикарні , установка від магазину теж все ідеально, рекомендую !
Маркет-Двері
11.09.2022

Дякуємо за ваш відгук, особливо за фото!)

Сергій
07.09.2022

Київ, просп. Перемоги, 121Д

Достоинства:

Величезна подяка всім співробітникам "МаркетДвері" (Київ, проспект Перемоги, 121Д; метро "Житомирська"). Дуже приємний й уважний менеджер Павло, врахував усі наші побажання та підказав найкращий варіант. Замовляли вхідні двері (з дзеркалом) та двері для туалету та ванної. Замовлення було виконано на кілька днів раніше за обумовлений термін. Майстер по встановленню дверей Олександр нам все швидко і акуратно встановив: без неприємних несподіванок при встановленні. Квартира приємно перетворилася. Це не всі необхідні нам двері і ми обов'язково звернемося в "МаркетДвері" при подальшому ремонті квартири. Дякуємо!

Недостатки:

Немає
Маркет-Двері
07.09.2022

Дякуємо за ваш відгук! Особливо за фото!

Галина
06.09.2022

Вдячні! У магазині пр.Перемоги 121Д, дуже швидко знайшли двері, що підходять під наші умови (Двері полотно Рейн білий), також проконсультували щодо вибору фурнітури та порекомендували фахівців із встановлення дверей! Результат перевершив очікування! І що називається «Двері врятували ремонт» !!!

Достоинства:

Досвідчені фахівці, двері мають сучасний вигляд +гарна фурнітура
Маркет-Двері
07.09.2022

Дякуємо за ваш відгук! Він дуже важливий для нас!

Подписка
arrow-scroll icon